top of page
terras en oprit met klinkersjpg

Aanleg van opritten en terrassen rond privéwoningen

Een toegevoegde waarde voor uw huis

Dankzij onze uitgebreide expertise in grondwerken is Vanhullebus Grond- & Asfaltwerken ook een zeer gewaardeerde partij voor de afwerking van de buitenomgeving rond particuliere woningen. Denk aan een nette oprit waar zowel de auto als de fietsen een eigen plaats hebben. Een aangenaam terras achteraan. En daarbovenop gerieflijke paden tussen beide. Deze ingrepen dragen bij tot uw dagelijks comfort, tot aangenaam leven op de plek die u zo dierbaar is. En bovenal: de waarde van uw eigendom gaat ermee steil de hoogte in!


Wacht dus niet langer om ons bedrijf te contacteren voor de bespreking van uw wensen.

Anchor 1

Afwerking in diverse materialen mogelijk

Doet u een beroep op onze diensten, dan gaan we niet over een nacht ijs. We nemen rustig de tijd om u te adviseren over alle opties qua vormgeving, afwerking en materiaalkeuze. Want die is er bij ons wel zeker; we werken met deze materialen.

Dolomiet

Klinkers

Natuursteen

Kasseien

Mozaïektegels

Plavuizen

opritten

Bij de aanleg van een oprit en/of terras zijn comfort en onderhoud doorslaggevende factoren. Maar ook esthetiek speelt hier een heel belangrijke rol. De oprit en het terras gaan deel uitmaken van de globale uitstraling van uw eigendom. Zij moeten dus mooi harmoniëren met de stijl van de woning.

Zin om een aantrekkelijk terras of een praktische oprit te laten aanleggen?

Dat horen we bij Vanhullebus Grond- & Asfaltwerken graag en kunnen we goed. Wij staan paraat!
bottom of page