top of page
wegeniswerken

Openbare wegenwerken en infrastructuurwerken in Vlaanderen

Bestrating en wegverhardingen in diverse materialen

Met onze vijftig jaar ervaring, zoveel vakkennis en opgeleverde werken op de teller is het evident dat aannemersbedrijf Vanhullebus Grond- & Asfaltwerken ook actief is in de wegenbouw.


Wij worden veelvuldig gevraagd voor de meest uiteenlopende wegeniswerken op het openbare domein. Dat kan de aanleg van bestrating met klinkers of kasseien zijn. De verharding van opritten met gestabiliseerde dolomiet of de asfaltering van parkings. Beton gieten over het wegdek behoort ook tot de mogelijkheden.

Anchor 1

Geen verharding zonder grond- en rioolwerken

Bij wegenwerken komt echter veel meer kijken dan de verharding alleen. En dan komen onze veelzijdige competenties goed van pas. Wij beschikken namelijk over medewerkers die specialisten in hun vak zijn en over een gesofisticeerd wagen- en machinepark voor de perfecte uitvoering van elke opdracht.

Concreet betekent dit dat wij ook de grondwerken en graafwerken op ons nemen. We voeren tegelijk de bijhorende rioleringswerken uit, voorzien infiltratiebekkens voor afvoer van het regenwater als dat nodig is. Straten, wegen en parkings zijn immers plaatsen die intensief gebruikt worden. De veiligheid moet dus altijd maximaal verzekerd zijn.

rioleringswerken

Een ervaren partij voor bestratingen en wegverhardingen nodig?

Aarzel niet om Vanhullebus Grond- & Asfaltwerken in Oedelem (Beernem) aan te spreken.
bottom of page